REBRAND YOURSELF

    Ce este Rebrand Yourself ?

Presupun ca marea majoritate a oamenilor din aceasta scoala s-a tot intrebat ” Ce-i, frate, Rebrand Yourself asta ?! “.

Ei bine, vine si raspunsul: RY este un program sportiv de 6 luni, ce consta in antrenamente: functionale, cardio, fitness, stretching, iar pe langa acestea, si cateva lectii de nutritie.

Programul este realizat de catre trainer-ul Doroftei Andrei, alaturi de echipa de organizare: Anghelus Daniel, Olariu Maria-Alexandra, Nichitoaia Diana, Ioja Adriana si Turcu Georgiana (Zuzu).

Activitatea in sine este realizata in 2 clase: clasa hard si clasa low. Nu sunt diferentiate decat de intensitatea la care se lucreaza: mai puternica (hard) si mai slaba (low). Fiecare clasa este “compusa” din 36 de oameni care chiar vor sa faca ceva pentru ei, pentru viata lor.

      De ce Rebrand Yourself?

Pentru ca RY este altceva diferit fata de sala sau  zumba sau  kangoo jumps sau altele de acest gen, nu este doar un program sportiv, ci pentru ca este un stil de viata!

Pentru ca sanatatea este inainte de toate,pentru ca programul de antrenament este bine pus la punct si gandit special pentru fiecare necesitate a oricaruia dintre voi.

Pentru ca tu poti, pentru ca tu esti schimbarea!

 

Mai jos aveti link-uri catre pagina de facebook, twitter, instagram:

pagina: https://www.facebook.com/pages/Rebrand-Your-Self/818668558193783?hc_location=timeline

facebook:  https://www.facebook.com/rebrandyourself1

twitter: https://twitter.com/YourselfRebrand

instagram: http://instagram.com/rebrandyourself/

 

* P.S. Nu incerc sa va aburesc sau sa va pacalesc sau eu stiu ce mai ganditi voi cand cititi aceasta postare, multi dintre voi ma cunoasteti si va spun ca vorbesc despre experienta mea din aceasta activitate si despre ce simt eu cand este vorba de Rebrand Yourself. Nu va vand gogosi si sunt sigura ca sunt persoane care stiu exact despre ce vorbesc, din afara echipei RY. *

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *